Değerli Veliler ve Öğrenciler,

1997 yılında kurulan Özel SEV Ortaokulu, kökleri 150 yıla uzanan Sağlık ve Eğitim Vakfı bünyesinde, evrensel ve yenilikçi eğitim anlayışıyla, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, meraklı, azimli, çevreye ve topluma saygılı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

21. yüzyıl becerilerinin ve dijital dönüşümün müfredata hızlı şekilde uyarlandığı, etkin yöntem ve uygulamalar geliştirilen, ana sınıfından lise son sınıfa kadar müfredat ve okul kültürü bakımından dengeli bir eğitim için gerekli dikey uyum çalışmalarının yapıldığı kurumumuzda, öğrencilerimizin gelişimi ölçülebilir standartlarla takip edilir.

Müfredatta geniş yer bulan çok kültürlülük, proje bazlı, öğrenci odaklı ve farklılaştırılmış eğitim gibi kavramların, tüm bölümler tarafından interdisipliner bir bakış açısıyla ve uluslararası bağlantılarla sürekli olarak desteklendiği okulumuzda, öğrencilerimizin yetenek ve ilgi alanlarını küçük yaşta keşfetmelerine olanak sağlanır.

Kurumumuz, okulların eğitim ve öğretimin tüm aşamalarında dünya standartlarında bir kaliteyi ve mükemmelliği hedeflemelerini sağlayan CIS (Council of International Schools - Uluslararası Okullar Konseyi) tarafından akredite edilmiştir.

Okullarımızda kazandıkları vizyon ve örnek değerlerle mezun olan öğrencilerimiz SEV ailesinin bir parçası olarak, yaşadıkları topluma yüksek katkılarıyla öncülük etmeye devam edeceklerdir.

Saygılarımla,

Dr. Duygu Korhan Ülkümen