"Bir millette okumaya rağbet umumileşmedikçe gaflet ve gafletten doğacak felaket azalamaz."

Mustafa Kemal Atatürk

Kütüphanemiz  eğitim ve öğretim faaliyetlerini desteklemek için gerekli her türlü bilgi kaynağını sağlayan, düzenleyen ve etkin bir şekilde hizmete sunan bilgi merkezleridir. Öğrencilerimiz, eğitim kadromuz ve okulumuzdaki tüm bölümlere bilgiye ulaşılmasında izlenecek yol ve yöntemlerde hizmet vermektedir.

Kitap ve dergi koleksiyonumuz  “Follett Destiny Management System” otomasyon programı kullanılarak düzenlenmektedir.Medya Merkezimizde teknolojik donanıma sahip bir dersliğimiz ve bilgisayar laboratuvarımız bulunmaktadır.

Koleksiyonumuz İngilizce ve Türkçe kitaplar,  başvuru kaynakları,  süreli yayınlar ve elektronik kaynaklardan oluşmuş ve sürekli güncellenmektedir. Ayrıca ikinci yabancı dil öğrenimlerini desteklemek amacıyla bu dillerde kitaplarımız da bulunmaktadır.

Okulumuzun eğitim ve öğretim programı içinde yer alan “Kütüphane Dersleri”, sadece kütüphane ziyaretleri ve kitap alışverişi ile sınırlı kalmayıp, öğrencilerimize kütüphane kullanım eğitimi kazandırmak üzere geliştirilmiştir.

Kütüphanemiz, gelişen teknoloji çağında öğrencilerimizin bilgiye hızlı ve verimli bir şekilde ulaşmalarını sağlayarak,öğrencilerimizin okuma alışkanlığını geliştirmesini amaç edinmektedir. Bunun yanında yaşam boyu okuyan, araştıran,  sorgulayan,  eleştirel bakabilen, bilgi okuryazarlığı yeteneğini kazanmış, akademik dürüstlük ilkelerini benimsemiş donanımlı bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmaktadır.