Anaokulumuzda öğrencilerimizin bütünsel gelişimini destekleyen; bütüncül bir yaklaşımla sosyal -duygusal, motor, bilişsel, dil gelişimi ve öz bakım becerilerini birlikte ele alan farklı etkinliklerle zenginleştirdiğimiz bir program uyguluyoruz.

Hedeflenen bütünsel gelişimi tüm alanlarda desteklemek amacıyla okulumuzda WISE - Well-Being in School Excellence programı uygulanmaktadır. Well-Being, tüm öğrencilerin bilişsel, fiziksel ve sosyal-duygusal alanlarda esenlik içinde bulunma durumudur. Bu durum, güvenli ve kabul edici bir ortamda, öğrenmenin, başarının desteklendiği, pozitif öğrenme ortamlarında sağlıklı seçimlerin yapıldığı ve olumlu aidiyet duygusunun yaratıldığı durumlarda ortaya çıkmaktadır. Yıllık olarak belirlenen hedefler, haftalık planlara dahil edilir ve disiplinlerarası çalışmalar aracılığı ile ortak bir dil ve tutum oluşturulması amaçlanır.

Diğer yandan akreditasyonuna sahip olduğumuz CIS (Council of International Schools) de okulumuzun vazgeçilmez bir bileşenidir. Uluslararası kalite kavramını vurgulayan CIS, okulların eğitim ve öğretimin tüm aşamalarında mükemmelliği hedeflemesini sağlar, okulun çeşitli bölümleri arasındaki iletişimi ve uyumu güçlendirir.

Okulumuzda tüm derslerde çevre koruma bilinci ve küresel farkındalık yaratma hedeflenmektedir. İklim değişikliği, küresel ısınma, karbon ayak izi, sürdürülebilirlik, enerji tasarrufu, geri dönüşüm, dikey tarım gibi konular ele alınarak öğrencilerle yaş düzeyinde farkındalık çalışmaları yapılır. Okulumuz ayrıca gelecek için dünyamızın daha yaşanabilir hale gelmesini hedefleyen bir Eko-Okuldur. Her yıl belirlenen temalar çerçevesinde çeşitli proje çalışmaları yapılır.