Eğitim kadromuz 37 öğretmen ve 3 Yöneticiden oluşmaktadır. Eğitim kadromuzun ortalama deneyim süresi 14 yıldır. Öğretmenlerimizin %35’i yüksek lisans mezunudur.

Sürekli gelişim ve yaşam boyu öğrenme ilkemize bağlı olarak okulumuzda yıl boyunca birçok mesleki gelişim çalışması düzenlenmektedir. Ayrıca tüm çalışma arkadaşlarımız, kendi alanlarıyla ilgili mesleki organizasyonlar ve eğitimlere katılmaktadır.

16 profesyonel destek kadrosu ekip üyesi birlikte bir aile olan SEV Anaokulu’nun 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda eğitim ve eğitim destek kadrosu toplam 56’dır.