Sosyal Etkinlikler

Okul Gezileri

Öğrencilerin öğrendikleri bilgileri somutlaştırabilmeleri ve gerçek yaşam ile bağlantı kurabilmeleri için okul gezileri düzenlenir. Bu geziler temalarla ve kazanımlarla bağlantılı olarak gerçekleştirilir. Doğayla buluşma, müze ziyaretleri veya çiftlik gezileri gibi aktivitelerle öğrencilerin bağlam içinde öğrenmeleri ve çevrelerini keşfetmeleri sağlanır.

Konuk Söyleşileri

Yıl boyunca işlediğimiz temalarla bağlantılı olarak konuklar davet edilir. Bu konuklarımızla sınıflarımızda ya da oditoryumda yaptığımız söyleşilerde öğrencilerin farklı bakış açısı ile değerlendirmesi hedeflenir. Aynı zamanda bu etkinliklerde iletişim becerilerini kullanarak merak ettiklerini sorma fırsatı bulurlar.

Tematik Kutlamalar

Dünya Vatandaşı bireyler yetiştirme hedefimiz doğrultusunda temalarımızla bağlantılı olarak özel günler organize edilir. Bu günlerde öğrenciler konsepte uygun kostümler ya da aksesuarlarla okula gelirler. Gün boyunca okul motivasyonunu artırıcı çeşitli etkinlikler yapılır. Bu etkinliklerle öğrencilerin yaratıcılık ve iletişim becerileri desteklenir.