İngilizce

Çift Dilli Eğitim Programımız kapsamında İngilizce okul yaşantısının bir parçası olarak edinilir. Yaşayarak öğrenme esasına göre tüm güne yayılmış etkinlikler yapılır. Öğrenciler dili sadece beceri olarak değil kültürüyle birlikte bir iletişim aracı olarak kullanırlar. Erken çocukluk döneminin ihtiyaçlarına göre oyunlarla ve fiziksel etkinliklerle öğrenilen kavramlar pekiştirilir.

Uluslararası öğretmenlerimizin yürüttüğü derslerde ses farkındalığı çalışmalarına da yer verilir. Ayrıca program dahilinde disiplinlerarası yaklaşımla deney ve proje çalışmaları yapılır. Sunum becerilerini desteklemek üzere her hafta düzenli “Show & Tell” etkinlikleri yapılır.

Dünya vatandaşlığının bir parçası olarak “farklı kültürlere saygı” dil edinim sürecinin önemli hedeflerindendir. Anaokulu kütüphanesinde yürütülen Library Time derslerinde okunan İngilizce hikâye kitaplarıyla yaratıcılık becerileri desteklenir. Öğrenciler ana sınıfından itibaren hafta sonları kütüphaneden kitap alabilirler. Bu sayede kitap alma sorumluluğu ve okuma alışkanlığı erken yaşlarda kazandırılır.