Teknolojik Yaklaşım

Alanında uzman öğretmenimizle yürütülen derslerde oyunlaştırma yaklaşımına uygun olarak algoritmik düşünme becerileri desteklenir. Yapılan unplugged (bilgisayarsız kodlama) etkinlikler ve STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Math) çalışmaları ile problem çözme ve eleştirel düşünme yetkinlikleri kazandırılır. Atölye ortamında gerçekleştirilen Maker derslerinde çeşitli materyaller kullanılarak öğrencilerin tasarım odaklı düşünmeleri hedeflenir.

Ayrıca uygulanan dijital vatandaşlık programı ile öğrencilerin teknolojiyi verimli ve etkin kullanmaları sağlanır. Bu doğrultuda öğrencilerin çevrim içi ortamlarda da bilinçli bireyler olmaları yolunda ilk adımlar atılır