Misyonumuz;

Özel SEV İlköğretim Kurumları, ana sınıfından 8. sınıfın sonuna kadar eğitim vermektedir. Bir Türk eğitim kurumu olan okulumuz, güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programları uygulayarak mutlu, birden fazla dilin konuşulduğu sürdürülebilir bir öğrenme ortamı sunar.

Okullarımız, ulusal kültürüne ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe ve İngilizceyi etkin kullanabilen, bir sonraki eğitim kurumunda başarıyı sağlayacak sağlam temelleri olan, gelişime açık, özgüvenli, toplumsal konulara ve çevreye duyarlı gençler yetiştirir.

Yapılan etkinliklerle;

• Çocukların zihinsel, duygusal, sosyal, fiziksel ve dil gelişimi desteklenir.
  • Özbakım becerileri ve alışkanlıklar edinirler.
  • Kendini tanıma, kendini güvenle ortaya koyma ve özdenetim sağlamayı öğrenirler.
  • Edindikleri bilgi ve becerileri değişik ortamlara transfer edip kullanmaları desteklenir.
  • Kişisel ilgi ve yeteneklerini fark edip bunları özgürce ifade etmeleri sağlanır.
  • İrade ve dayanıklılık kavramlarının gelişimi sağlanır.
  • Karşılaştıkları problemleri deneyimlerini kullanarak çözme becerisi geliştirirler.
  • Bir birey olarak kendini ifade etmeyi, seçim yapmayı ve karar vermeyi öğrenirler.
  • Bir grubun üyesi olma ve grupla birlikte hareket etme yeteneği kazanırlar.