Anaokulu öğrencilerimizle Fransa’yı ve Fransız kültürünü yakından tanıdık. Ülkenin turistik yerleri hakkında bilgi edindik. Görseller üzerinden Eyfel Kulesi’ni inceledik. Yuva sınıfı öğrencilerimizle, parlak kağıtlar kullanarak kendi Eyfel Kulemizi ve rengarenk oyun hamurlarını kullanarak kendi kruvasanlarımızı tasarladık.

Ana sınıflarımız ile "Around the World" dersimizde Fransa'nın dünya haritası üzerindeki konumunu bulduk ve ülkemize olan uzaklığını tahmin ettik. Ülkenin başkentinin neresi olduğunu, görülecek turistik yerlerini, en ünlü yiyeceklerini ve de Fransızca “günaydın” ve “teşekkürler” demeyi öğrendik. Böylelikle ülke pasaportumuza Fransa’yı da ekledik.