3 ve 4.sınıf öğrencilerimiz İsmet İnönü'nün kızı ve İnönü Vakfı'nın Başkanı Sayın Özden İnönü Toker,  100. yılında Cumhuriyet ve Atatürk söyleşisi gerçekleştirmek üzere kızı ve aynı zamanda İnönü Vakfı'nın Başkan Yardımcısı Sayın Gülsün Bilgehan ile okulumuzu ziyaret etti.

Özden İnönü Toker’in, Cumhuriyetin ilk yıllarında Atatürk ve babası İsmet İnönü ile ilgili anılarını öğrencilerimize aktardığı söyleşide 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz keyifli ve duygusal anlar yaşadılar.

Sayın Özden İnönü Toker’e katılımları ve kıymetli aktarımları için yeniden teşekkür ederiz.